avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 668 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cumparare casa proprie pe firma
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cumparare casa proprie pe firma

Buna ziua,

Va rog sa-mi spuneti daca pot face credit ipotecar pe firma (credit de investitie) sau credit ipotecar persoana fizica , cumparand casa sotului.Mentionez ca nu suntem divortati,dar eu stau la alta adresa iar casa este mostenita de sot de la parinti.

Multumesc !
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 09:43, 19 Iunie 2016
Se poate, daca banca accepta si daca imobilul nu este declarat locuinta de familie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Programul prima casa alinacraciun alinacraciun buna am si eu o problema : programul \"prima casa\" se aplica pentru refinantarea unui credit pentru locuinta deja luat de la banca? locuinta este construita ... (vezi toată discuția)
Donatia intre parinti si copii georgiana miclescu georgiana miclescu in anul 2005 parintii mi-au donat mie si fratilor mei casa in care locuim, cu conditia stipulata ca pe timpul cat ei traiesc , sa locuiasca in casa respectiva, ... (vezi toată discuția)
Eligibilitatte ,,prima casa,, mihalache70 mihalache70 Buna ziua, Urmaresc de ceva timp pe avocatnet.ro dezbaterea pe tema \"Prima casa\", pentru care va rog sa ma edificati in situatia mea: anul trecut am ... (vezi toată discuția)