buna ziua pe data de 23 mai 2015 am avut un incident cu masina darmand un gard , am plect de la locul faptei din cauza proprietariilor deoarece au iesit si au inceput sa faca scandal m-am reantors dupa sosirea echipajului de politie ,am fost testat cu aparatu echilotest si a iesit alcoolemie 0,52 in aer si 1la prima analiza de sange si 0,85 la a doua deci ce sentinta credeti ca o sa primesc ? multumesc frufos
Daca veti fi trimis in judecata, este posibil sa se dispuna amanarea aplicarii pedepsei, daca nu exista imprejurarea cu gardul daramat, era posibila si o solutie de renuntare la urmarire penala in faza de UP, alcoolemia nu este foarte mare.
Dosar penal alcool
emilianhr
Buna ziua ! In urma cu 2 luni in 20.11.2017 am avut un accident cu masina am intrat intr-un gard din cauza unui caine :) . Am platit gardu, testu de alcolemie ... (vezi toată discuția)
Proces penal
gabriellle
Dosar penal , art 336 din NCP , 0,52 la etilotest, 0,90 prima proba, 0,80 a doua proba, implicat intr un accident fără victime sau pagube materiale! Cum ma ... (vezi toată discuția)