avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... alcoolemie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

alcoolemie

buna ziua pe data de 23 mai 2015 am avut un incident cu masina darmand un gard , am plect de la locul faptei din cauza proprietariilor deoarece au iesit si au inceput sa faca scandal m-am reantors dupa sosirea echipajului de politie ,am fost testat cu aparatu echilotest si a iesit alcoolemie 0,52 in aer si 1la prima analiza de sange si 0,85 la a doua deci ce sentinta credeti ca o sa primesc ? multumesc frufos
nu este fapta penala.
Ultima modificare: Duminică, 19 Iunie 2016
Marian Bucur, Avocat
0.85 si 1.00 - cum sa nu fie fapta penala?

pt andreinicu:

recomand un avocat bun. dupa parerea mea puteti primi inchisoare cu suspendare sau cu amanarea aplicarii pedepsei
Ultima modificare: Duminică, 4 Septembrie 2016
Admin, administrator
Daca veti fi trimis in judecata, este posibil sa se dispuna amanarea aplicarii pedepsei, daca nu exista imprejurarea cu gardul daramat, era posibila si o solutie de renuntare la urmarire penala in faza de UP, alcoolemia nu este foarte mare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal alcool emilianhr emilianhr Buna ziua ! In urma cu 2 luni in 20.11.2017 am avut un accident cu masina am intrat intr-un gard din cauza unui caine :) . Am platit gardu, testu de alcolemie ... (vezi toată discuția)
Sentinte posibile? conducere sub influenta alcoolului valentin.balasa valentin.balasa Buna ziua, As dori sa stiu care sunt sentintele posibile si cele probabile in cazul meu, explicat mai jos: Acum 3 ani in data de 31.01.2016 am fost oprit ... (vezi toată discuția)
Alcool Tibi 86 Tibi 86 Am fost prins cu o alcolemie de 0.43, am dat probe de sange cat imi iese daca am baut 4 beri (vezi toată discuția)