Buna ziua,
As dori sa stiu carei institutii ar trebui sa ma adresez pentru a supraveghea desfasurarea unui proces deoarece consider ca nu am de o judecata corecta si impartiala(de exemplu mi s-au refuzat probe sub pretextul ca au fost depuse dupa termenul de administrare probatoriu.Am explica ca nu eram in posesia lor la termenul respectiv lucru demonstrat si de data prezente pe documentele emise.Pe de alta parte paratului ,la urmatorul termen i s-au acceptat probele chiar daca si in acest caz era dupa termenul de administrare probatoriu iar judecatoarea a recunoscut ca in ceea ce ma priveste a gresit cdar nu mai poate face nimic in acest caz deoarece deja s-a pronuntat).Acesta este doar un simplu exemplu din ceea ce s-a intamplat pe timpul procesului meu si nu pot sa trag concluzia decat ca infractorii sunt aparati de catre institutiile statului.
Va multumesc anticipat pentru ajutorul acordat
Puteti sa faceti cerere de recuzare, insemnand ca judecatoarea nu este impartiala. Se va judeca cererea de un alt complet de judecata si daca va fi gasita intemeiata, se va da altui judecator spre solutionare.
Va multumescpentru raspuns insa aici lucrurile sunt mult mai complicate.As dori ca o institutie,ONG sau al tcineva din afara localitatii unde are loc procesul(aria de influienta a paratului este foarte mare si am fost avertizati chiar de politisti de acest lucru atunci cand am depus si plangerea penala) sa supravegheze acest proces.Alfel nu voi avea parte de o judecata impartiala si corecta.La sfarsit va ramane de facut doar o plangere la CSM si dupa apel una la CEDO.
Probabilitate!
cata26
Va scriu ca am mari emotii in procesul in care sunt implicat!S-a efectuat o expertiza tehnica judiciara care imi da dreptate mie,ca parat!Totusi judecatoare ... (vezi toată discuția)