avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 822 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Partaj succesoral- termen pentru incheierea ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Partaj succesoral- termen pentru incheierea tranzactiei/alte taxe?

Buna ziua,
Ma aflu in partaj succesoral la judecatorie. Fratii mei sunt de acord cu actiunea si am primit un termen pentru tranzactie. Eu, reclamant am platit taxa de timbru la valoarea impozabila din certificat fiscal. Dupa semnarea tranzactiei mai platesc alte taxe ?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ileana7 , utilizator 14:34, 21 Iunie 2016
Nu mai plătiți nici o altă taxă de timbru.
Multumes .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj bunuri imobile (terenuri si o casa) prin hotarare judecatoreasca dromaderu0105 dromaderu0105 Buna seara, Va rog sa ma ajutati si pe mine in urmatoarea problema - dupa moartea tatalui am facut succesiunea (eu, fratele si mama - sotia defunctului) in ... (vezi toată discuția)
Succesiune apartament Ghenea Viorel Ghenea Viorel Doresc sa aflu daca se poate face la judecatorie o succesiune pentru un apartament care a apartinut mamei mele care este decedata de doi ani si ai carei ... (vezi toată discuția)
Taxa de mostenire mdogaru27@yahoo.com mdogaru27@yahoo.com tata a decedat de 11 ani ,are 2 copii.mama locuieste cu bunica care ia facut act pe casa ei.tata a avut o casa inainte de casatorie neterminata cu 1000 mp(la ... (vezi toată discuția)