avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 996 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Utilizare auto dupa deces proprietar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Utilizare auto dupa deces proprietar

Buna ziua
Tatal meu a decedat in urma cu 5 luni .Nu s-a facut succesiunea din motive financiare,insa a ramas un autoturism Dacia Logan pe care il utilizeaza sora mea . Va intreb cat timp putem folosi autoturismul fara a schimba proprietarul si daca e ok ca sa se elibereze asugurare RCA pe numele tatalui atat timp cat el este decedat . Va multumesc
Pai nu prea ok caci proprietarul este decedat. Dezbateti succesiunea si faceti partaj succesoral pe masina.
asa cum a scris si Joha nu prea este ok, ce se va intampla in caz de un eveniment neplacut? cum se va rezolva cu asigurarea?! cred ca va complicati.Mai mult daca se intarzie peste 2ani veti plati impozit pe mostenire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! dorim sa vindem un autoturism auto. proprietarul ... Mihaela .Vaida Mihaela .Vaida Bună ziua! Dorim sa vindem un autoturism auto. Proprietarul a fost tata, acesta a decedat în iunie 2021. Nu s-a făcut succesiunea ptr bunuri. Moștenitoare ... (vezi toată discuția)
Plata impozit in cazul partajului succesoral oana ristea oana ristea Daca se dezbate succesiunea dupa 2 ani de la decesul unei persoane, dar se face prin Partaj succesoral, se mai percepe impozitul de 1 % din valoarea masei ... (vezi toată discuția)
Mostenire diddu diddu buna ziua! ce trebuie sa fac pentru a trece terenul si casa pe numele meu? acestea sunt in proprietatea bunicilor decedati,iar tatal meu a decedat de ... (vezi toată discuția)