avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Initiala tatalui gresita in Titlu de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Initiala tatalui gresita in Titlu de proprietate

Va rog sa imi spuneti ce acte imi sunt necesare si mai ales ce implica schimbarea initialei tatalui (in cea reala)in acest caz:
Titlul de propirietatea asupra unei suprafete de pamant a fost emis in 2009 conform prevederilor Legii nr.18/1991
Datele au fost relatate gresit de catre unchiul meu astfel : cei trei mostenitori la acea data erau cei trei frati cei doi unchi si tatal meu Stefan,Constantin si Aneste),numai ca tatal meu era decedat din 1986 si a declarat-o pe mama mea (care poarta acelasi nume de familie) cu aceeasi initiala a tatalui lor - exemplu Petrescu A Stefan fiu (unchiul meu) Petrescu A Aneste fiu (unchiul meu) si Petrescu A Elena nora (mama mea) ca proprietari mostenitori ,insa mama mea logic are initiala tatalui ei ,respectiv I (Ispas) nu A (Alexandru).Avand in vedere ca doar mama mai este in viata si dansa a sesizat acest"fals" si pentru ca doreste ca totul sa fie in regula, va rog sa imi comunicati cum sa procedam si mai ales ce implicatii juridice putem intampina.Mama mea si inca 4 copii sunt mostenitorii legali ai lui Petrescu A Constantin In cauza mai exista un mostenitor din partea lui P.Stefan si sotia lui P.Aneste

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate. cum se rectifica un nume in actul initial? cdga_2007 cdga_2007 Intr-un act de proprietate a unei suprafete de pamant arabil a fost trecut gresit,numele mamei mele (de fapt initiala tatalui) Care sunt pasii pe care trebuie ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate doar pe numele unui singur mostenitor slivneanu2001 slivneanu2001 Buna ziua am si eu o problema .Bunicii mei au decedat in 1986.In 1995 s-a luat pe legea 18/1991 6 ha de pamant unde este un titlu de proprietate unde apar cei ... (vezi toată discuția)
Lipsa act de proprietate pe casa addonys_2007 addonys_2007 buna ziua! Din anul 1981 stau cu mama intr-o casa la tara, facuta pe pamantul unei bunici ale mele care intre timp a decedat. Aceasta bunica are 3 copii: ... (vezi toată discuția)