Va rog sa imi spuneti ce acte imi sunt necesare si mai ales ce implica schimbarea initialei tatalui (in cea reala)in acest caz:
Titlul de propirietatea asupra unei suprafete de pamant a fost emis in 2009 conform prevederilor Legii nr.18/1991
Datele au fost relatate gresit de catre unchiul meu astfel : cei trei mostenitori la acea data erau cei trei frati cei doi unchi si tatal meu Stefan,Constantin si Aneste),numai ca tatal meu era decedat din 1986 si a declarat-o pe mama mea (care poarta acelasi nume de familie) cu aceeasi initiala a tatalui lor - exemplu Petrescu A Stefan fiu (unchiul meu) Petrescu A Aneste fiu (unchiul meu) si Petrescu A Elena nora (mama mea) ca proprietari mostenitori ,insa mama mea logic are initiala tatalui ei ,respectiv I (Ispas) nu A (Alexandru).Avand in vedere ca doar mama mai este in viata si dansa a sesizat acest"fals" si pentru ca doreste ca totul sa fie in regula, va rog sa imi comunicati cum sa procedam si mai ales ce implicatii juridice putem intampina.Mama mea si inca 4 copii sunt mostenitorii legali ai lui Petrescu A Constantin In cauza mai exista un mostenitor din partea lui P.Stefan si sotia lui P.Aneste