avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Respinge recursul, ca nefondat.
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Respinge recursul, ca nefondat.

Buna seara, doresc o mica lamurire din parte cuiva care se pricepe la descifrarea cuvintelor intr.o decizie luata intr,un Dosar :sorry:
Tip soluţie: Nefondat
Soluţia pe scurt:
Irevocabila.
Pronuntata în sedinta publica. Hotarire.

Mii de multumiri

[Editare emoticon nepotrivit]
Ultima modificare: Joi, 23 Iunie 2016
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:33, 23 Iunie 2016

Ce anume nu intelegeti din " respinge" ? Cel care a atacat hotararea prin recurs, a pierdut.
Se mentine ce s-a hotarat anterior.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezinvestire ?! rosu gheorghe rosu gheorghe Am avut un proces cu angajatorul si am castigat in recurs. Pentru a taragana lucrurile si nemaiavand alta cale de atac, acesta a introdus actiune de lamurire ... (vezi toată discuția)
Solutie tribunal greșită? 1979Florin 1979Florin Buna ziua. Am o nelămurire in legatura cu un proces in care am fost parte. Am castigat la fond, iar in apel la Tribunalul Ilfov solutia este de respingere ... (vezi toată discuția)
Doresc o lamurire ! alexyxy alexyxy Azi am avut infatisare la C.A.B.si pe seara a venit decizia pronuntata ,insa nu pricep,care este valabila. am castigat fondul si acum sunt nelamurit.VA ... (vezi toată discuția)