avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Rambursare TVA ONG
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Rambursare TVA ONG

Buna ziua! Construim un sediu CASA P, pentru ONG. As dori sa stiu daca se poate recupera TVA de 20% din facturile pe materiale, si in ce mod, eventual formularele necesare. Nu desfasuram activitate economica. Codul nostru fiscal e fara RO. Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 23 Iunie 2016
Radu_Ioan, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 16:58, 23 Iunie 2016
Nu, nu se poate recupera TVA-ul pentru materiale de constructie. Era posibil, dar cu mai multi ani in urma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare tva stelian67 stelian67 Am facut o cerere de rambursare TVA . Firma se afla intr-un program de investitii ,intr-o constructie si a inceput sa adune materiale in vederea demararii ... (vezi toată discuția)
Recuperare tva din ungaria in 2011??? BogdanBura BogdanBura Buna ziua. Suntem o firma din Romania, care doreste sa achizitioneze din Ungaria un mic utilaj pentru executare de lucrari speciale in constructii. Am dorii sa ... (vezi toată discuția)
Sediul social al asociatiei in acelasi sediu cu pfa (apartament o camera) iulia_mic iulia_mic Buna ziua, Va rog sa imi scrieti daca pot sa inregistrez sediul social al unei Asociatii (ONG) pe acelasi sediu (adresa) unde deja avem deschis si un PFA (al ... (vezi toată discuția)