avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 532 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Atacare/anulare contract intretinere
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Atacare/anulare contract intretinere

Buna ziua.
X a facut un contract de intretinere cu clauza viagera cu Z.
X intre timp decedeaza, iar Z avea clauza in contract pentru inmormantare in conditii crestinesti, dar o incinereaza. Poate fi un motiv pentru care mostenitorii lui X sa atace contractul de intretinere pe motiv de nerespectare a clauzelor?
Multumesc
Buna ziua,
Opinia mea este ca poate fi un motiv acesta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiunea dupa decesul persoanei care a dobandit dreptul de proprietate in urma unui contract de vanzare-cumparare cu clauza de intretinere neacristian neacristian Speta: Persoana X dobandeste dreptul de proprietate asupra unui imobil cu dependintele aferente si o suprafata de teren in jurul imobilului in baza unui ... (vezi toată discuția)
Contract de intretinere cu clauze alexanderrr alexanderrr am si eu o intrebare va rog din suflet sami raspundeti!! eu am un contract de intretinere pe un ap.si bunicul meu a decedat acum 2 ani si mau dat in judecata ... (vezi toată discuția)
Ce tip de contract caty_mioara2006 caty_mioara2006 buna ziua doresc sa inchei cu un domn de 61 de ani un contract (nu stiu sub ce forma vanzare cumparare, uzufruct, renta, intretinere\) prin care eu in ... (vezi toată discuția)