avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1152 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită banca a folosit acte false !
Discuție deschisă în Executare silită

banca a folosit acte false !

În data de 06.12.2012, la Judecătorie în dosarul cu nr. ...../.../2012, banca a introdus acțiunea de încuviințare a executării silite împotriva familiei P în calitatea de fidejusori prezentând acte false, inexacte ca și sumă, în scopul de a produce efecte juridice. Banca a indus în eroare judecătorul, iar acesta a admis acțiunea în data de 17.12.2012, fără cale de atac . Efectele juridice constau în sensul că trecând o sumă cu mult mai mare decât cea reală în tabelul de creanțe al societății unde am fost fidejusor, au căutat să devină creditori majoritari și au hotărât să schimbe administratorul judiciar cu unul care a făcut praf insolvența societății , pentru că un director al băncii a urmărit ca investiția să ajungă în favoarea unor oportuniști locali la un preț mult diminuat ! Astfel, falsurile sunt în cascadă ! Eu sunt plecat din țară și nu am avut la cunoștință acest lucru. De curând am fost în țară și am găsit cărțile funciare și am observat că sau înscris cu sume în fals . I-am înștiințat, însă observ că se bazează pe anumite relații în justiția locală ! Le-am făcut adrese prin care am solicitat documentele menționate în cartea funciară și respectiv în cererea introductivă la Judecătorie pentru executare. Nu vor să trimită copii pe email . Ce pot face ?
Ultima modificare: Joi, 23 Iunie 2016
neamtu2015, utilizator
Cel mai recent răspuns: neamtu2015 , utilizator 18:00, 23 Iunie 2016
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insolventa la cererea debitorului razvan_craiova razvan_craiova Buna ziua, Se poate introduce cerre de insolventa de catre debitor? Avem o linie de credit pe firma, iar banca ne-a anuntat ca nu o mai putem prelungi si va ... (vezi toată discuția)
Executare - competenta executor angy_mirel angy_mirel Buna seara am o hotarare judecatoreasca cu formula executorie iar debitorii sunt doua institutii una isi are sediul in localitatea mea de domiciliu iar ... (vezi toată discuția)
Executare silita persoana fizica gipsy097 gipsy097 Buna ziua! as dori sa aflu in ce stadiu se afla dosarul de executare silita a unei persoane fizice , in conditiile in care pe bunul imobil s-a pus ... (vezi toată discuția)