avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... LEGAT DE NOILE RGLEMENTARI IN CONSTRUCTII
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

LEGAT DE NOILE RGLEMENTARI IN CONSTRUCTII

Locuesc untr-un sat, avem casa, avem cadastru, am dori sa facem un sopru pentru lemne si langa el un acoperemant pentru masina doar cu 3 pereti pentru a o pazi de ploaie/ghiata. Constructie di tevi si tabla.
Ce ne trebue pentru a le face in vara asta ? Nu dorim sa intram in conflict cu nimeni si nici amenzi nu dorim.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: osipov43 , utilizator 12:47, 25 Iunie 2016
Daca intelegeti sa executati sopronul cu fundatie,stalpi de rezistenta pentru acoperis,este necesar proiect tehnic,autorizatie de construictie,certificat de urbanism
Multumesc, nu dorim sa facem fundatie pentru sopru, tavile de sustinere a acoperisului sa le bagam in gauri cu ciment si pe ele sa punem tezi de sustinere a acoperisului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accesul vecinului pe terenul meu adiclau adiclau Problema noastra este putin mai delicata: vecinul din fata casei doreste sa intre fara voia noastra pe proprietatea noastra cu scopul de a-si consolida ... (vezi toată discuția)
Vecinii renoveaza de 8 luni, zilnic + sar la bătaie Giorigiana Giorigiana Am o foarte mare problemă, şi vă rog din suflet să mă ajutaţi. Acum[b] 8 luni [/b]nişte vecini s-au mutat deasupra noastră, au tot renovat, ... (vezi toată discuția)
Constructie fara autorizatie VASSY VASSY Buna, Locuiesc in Bucuresti, la casa. Vecinul meu din stanga si-a ridicat casa cu un nivel,apoi si vecinul din spate si-a ridicat casa cu un nivel, casele ... (vezi toată discuția)