avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cum primesc firmele referinte despre persoane?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cum primesc firmele referinte despre persoane?

M-ar interesa daca exista vreo modalitate prin care se poate afla cine trimite mailuri cu referinte despre o persoana, ca aceasta sa nu fie angajata la o anumita firma.
Mentionez ca pe raza unui intreg oras o persoana X a aplicat la multe firme si nu a fost contactata mai departe si nu a primit nici un feedback concret. Toate aveau un singur raspuns : "nu va potriviti profilului nostru", in situatia in care persoana este competenta.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:01, 24 Iunie 2016
Poate ca nu exista acele mail-uri.
Poate ca intr-adevar profilul profesional al persoanei respective nu se incadra profilului cautat de firmele respective...

... sau, poate, anunturile de angajare la care a aplicat persoana respectiva, erau date numai pentru respectarea legii... dar, in realitate vizau sa angajeze o anumita persoana... din pacate, se practica in mod curent acest lucru... :sorry:
Chiar daca o persoana aplica pentru mai multe locuri de munca, nu exista si obligativitatea de a fi angajata la una din entitatile la care a aplicat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Publicitatea locurilor de munca ContSters87904 ContSters87904 As dori sa stiu daca firmele private au obligativitatea publicitatii locurilor de munca sau doar statul, deoarece nu imi explic cum pe ejobs dau anunturi mii ... (vezi toată discuția)
intrebarea mea e: sunt pe bune anunturile astea? sau sunt doar tzepe? leo_turbo_leo_88 leo_turbo_leo_88 Buna ma numesc szabo lorant gavril si sunt in cautarea unui loc de munca .si am cautat anunturi in ziare si pe net.la anunturile din ziare am trimis cv uri la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. in 25 ianuarie 2023 am facut un cont pe situl www. ... npbogdan82 npbogdan82 Buna ziua. In 25 ianuarie 2023 am facut un cont pe situl www. academicsingles.ro, (site detinut de be2 S.à.r.l. 13, rue du Commerce – L-1351 Luxembourg – ... (vezi toată discuția)