Buna ziua,
Sunt angajata la o asociatie de propr. care si-a schimbat presedintele si comitetul executiv dar fostul presedinte nu doreste sa predea cheile de la dulapul cu actele asociatiei, tocmai pt. ca nu-l accepta pe noul presedinte.
Ambii presedinti au facut plangere la politie dar noul presedinte mi-a trimis de la judecatorie un certificat si o incheiere in care este specificat faptul ca s-au schimbat actele constitutive ale asociatiei, in registrul pt. evidenta asociatiilor de proprietari (pr. vb. al adun. generale din 22.05.2016 - pr. pe care mi l-a trimis scanat, in care este precizata noua conducere a asociatiei si care este stampilat de tribunal.
Noul presedinte colaboreaza cu un avocat care m-a contactat si m-a rugat sa-i dau contractele de munca fie si-n format word pt. angajatii activi ai asociatiei, dosarele de personal in original, aflandu-se la asociatie dar la care nu au acces.
Am voie sa trimit actele? Imi sunt suficiente cele 2 doc. de la tribunal si pr. vb. al adun. generale a asoc. pt. a-l considera pe noul presedinte ca fiind cel real? Pot modifica in revisal numele reprez. legal al asocitiei si pot sa-l trec pe noul presedinte pe actele de HR ? Au fost solicitate incetari de contract ale unora dintre angajati, angajarea altora etc..
Este posibil ca vechiul presedinte sa ma dea in judecata pt. divulgarea datelor despre angajati ?
De ce noua conducere si avocatul nu pot obtine accesul la dulapul cu doc. asociatiei daca potrivit doc. de la tribunal sunt indreptatiti sa le obtina? Avocatul si-a exprimat catre mine teama ca s-ar putea pierde arhiva asociatiei.