avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... SPOR VECHIME
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

SPOR VECHIME

Buna ziua.Va rog sa ma lamuriti daca beneficiez sau nu de sporul de vechime.Mentionez ca muncesc din septembrie 1987 si nu se tine cont nicaieri de cei 20 de ani de vechime.Cum e posibil ca un coleg de-al meu angajat doar de doi ani (venit de pe bancile scolii si avand aceeasi functie cu a mea)sa aiba salariul mai mare decat mine cu 1000 ron.Societatea este cu capital privat si am venit prin transfer la ei doar de doi ani.Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Gratiela Ratiu , Consultant resurse umane 17:51, 17 August 2009
Multumesc.Am uitat sa mentionez ca colegul mai tanar este finul sefului.Nu am crezut ca se tine cont si de rudenie.
:D
Daca vrea nasul... se poate ;)
Este un element important pentru aprecieera competentelor :)
Dar cum de s-a aflat acest salariu, ar fi trebuit sa fie confidential, ca al tuturor angajatilor B-)
Ultima modificare: Luni, 17 August 2009
Gratiela Ratiu, Consultant resurse umane
~ Conținut șters la cerere ~
grace_r a scris:

:D
Dar cum de s-a aflat acest salariu, ar fi trebuit sa fie confidential, ca al tuturor angajatilor B-)

:))
Poti sa imi dai o reteta sa ii fac pe oameni sa inteleaga ca salariul si sporurile incasate sunt confidentiale??? #-o
La noi nici nu au primit bine fluturasul ca vin sa le explic de ce celalat are mai mult.....etc!
Cu toate ca i-am amenintat ca ii sanctionez.....si este prevazut si in fisa postului.
offtopic

namiru, totul e chestie de politica :D

Nu discuta niciodata comparativ si nu permite in fata ta sa se puna problema asa.
Discuti cu fiecae si despre situatia fiecaruia, nu prin comparatie..

Ultima modificare: Luni, 17 August 2009
Gratiela Ratiu, Consultant resurse umane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sporul de vechime marina.dinu marina.dinu Va rog frumos, cine stie, spuneti-mi daca urmatoarea interpretare este corecta: \"daca nu s-a stabilit initial, in contractul individual de munca, sporul de ... (vezi toată discuția)
Spor de vechime bobeicaalin bobeicaalin Buna ziua, Vroiam sa intreb daca in situatia actuala a economiei tarii exista posibilitatea ca un angajator din mediul privat poate sa te priveze de sporul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! sunt angajata pe post de casier la un carp si salariul ... Raluca38 Raluca38 Buna ziua! Sunt angajata pe post de casier la un carp si salariul meu difera ,adica este mai mic cu mult fata de al colegelor mele cu toate ca prestam aceeasi ... (vezi toată discuția)