avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Recuperare telefon furat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Recuperare telefon furat

am si eu o intrebare. mi s-a furat telefonul, smartphone, am vazut persoana care a fugit cu el , si am depus plangere la politie.
intrebarea mea este din moment ce acel telefon imi fusese daruit de fratele meu care mi l-a cumparat din Germania, era nou nout, dar nu aveam acte pe el, fiind un cadou, mai poate fi gasit acel telefon?
mai are rost sa astept? sau cazul a fost clasat? sun pe acel numar si suna inchis.
telefonul avea parola, nu putea fi folosit decat daca stiai parola.
politita mi-a zis ca ma va suna daca il vor gasi...
dar au trecut deja 4 zile si nici un raspuns.
mai are rost sa imi fac sperante?
telefonul era destul de scump dar avea si valoare sentimentala fiind de la fratele meu.
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 12:53, 27 Iunie 2016
Nu aveti altceva de facut decat sa asteptati rezultatul cerecetarii penale/urmaririi penale, este greu de estimat daca si cand il veti recupera.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obiectele oferite cadou se mai pot recupera pe cale penala? katalinujk katalinujk Fostul meu iubit mi-a oferit cadou un laptop. De curand ne-am despartit iar acum a depus plangere penala ca sa i-l dau inapoi.Mai poate sa il recupereze? In ... (vezi toată discuția)
Furt calificat ContSters198721 ContSters198721 buna ziua ce poate pati fratele meu daca a furat dintr-un local public un telefon in valoare de 300 lei de la un cetatean impreuna cu un var de al meu ,dupa ... (vezi toată discuția)
Insusire bun gasit Maria 23 Maria 23 Buna seara. Astazi mi s-a intamplat ceva groaznic. In 2009 tata a gasit un telefon, l-a luat fratele meu si au venit toti in vizita la mine(eu eram studenta in ... (vezi toată discuția)