avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajare cetatean tunisian
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajare cetatean tunisian

buna ziua, sunt administratorul si asociatul unei s.c. si doresc sa angajez un cetatean tunisian care nu se afla in tara, care sunt pasii de urmat pt al aduce in tara si al angaja.va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:23, 27 Iunie 2016
Cetateanul tunisian nu se poate angaja decat in baza unui aviz de angajare.

Conditii pentru obtinerea avizului
[ link extern ]
multumesc mult pt raspuns si cum se procedeaza puteti sa-midati cateva lamuriri
Uitati aici un ghid cu pasii privind Angajarea cetatenior straini din spatiul NON - UE
[ link extern ]
Ultima modificare: Luni, 27 Iunie 2016
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca pentru cetatean non-ue K. U. K. U. Buna. Eu si prietenul meu, cetatean costarican, dorim sa locuim impreuna in Romania. Eu locuiesc aici si nu doresc sa ma mut. Ma intreb care sunt pasii pe ... (vezi toată discuția)
Angajare cetățean non-eu fără viza de munca Adi Ionescu Adi Ionescu Care sunt pașii de angajare a unui cetățean non-EU care se afla deja in Romania dar nu are viza deoarece Romania nu cere viza pentru țara lui de origine ... (vezi toată discuția)
Buna ziua sunt la inceputuri deci nu da ti cu pietre. 1 am deschis ... encornel encornel buna ziua sunt la inceputuri deci nu da ti cu pietre. 1 Am deschis o firma de constructii si vreau sa angajez cetateni straini non eu. Ce pasi trebuiesc ... (vezi toată discuția)