avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de munca pentru cetatean non-ue
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de munca pentru cetatean non-ue

Buna.
Eu si prietenul meu, cetatean costarican, dorim sa locuim impreuna in Romania. Eu locuiesc aici si nu doresc sa ma mut. Ma intreb care sunt pasii pe care ar trebui sa-i urmeze pentru a primi viza de sedere, gasirea unui loc de munca etc.
Cel mai recent răspuns: K. U. , utilizator 07:18, 21 Noiembrie 2017
Angajarea cetatenior straini din spatiul NON-UE
[ link extern ] /
Multumesc mult. :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatoria cu un cetatean non ue carmarial carmarial buna ziua, sunt cetatean roman si doresc sa ma casatoresc cu un cetatean non ue (pakistanez). as vrea sa stiu daca in urma casatoriei va obtine niste drepturi ... (vezi toată discuția)
Viza de sedere in romania pentru cetateni straini anita_64 anita_64 Buna ziua, Numele meu este Anita ,locuiesc de aproape 5 ani in Anglia cu un cetatean britanic si am dori sa ne stabilim in Romania impreuna cu fiul sau ... (vezi toată discuția)
Obligatiile cetateanului strain Justitiarul71 Justitiarul71 Ce obligatii are un cetatean strain venit in vizita la prieteni sau rude pentru o perioada scurta, cu privire la anuntatea sederii sale, a domiciliului pe ... (vezi toată discuția)