avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recuperare bani
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperare bani

Buna ziua,

Anul trecut am avut o problema cu o banca, am dat un cont gresit unei persoane ca sa imi trimita bani. Am facut atunci o sesizare la banca, am spus ce sa-ntamplat dar mi-au raspuns ca nu se poate face nimic decat daca persoana in contul careia au intrat banii se prezinta la banca. Persoana respectiva era plecata din tara si avea contul blocat. Acum a venit persoana si am fost impreuna la banca, dar banca din banii mei i-a retinut poprirea pe care a avut o (2000) si ceilati 2000 sunt inca in cont dar contul este blocat pt ca eu am facut sesizare ca nu i se cuvin persoanei respective banii. Noi vrem sa rezolvam amiabil, persoana vrea sa imi dea cei 2000 , dar nu ii debloceaza banca contul. Nu stim ce sa mai facem.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: dory58 , utilizator 07:21, 28 Iunie 2016
Trebuie sa mergeti impreuna la banca si sa artati ca vreti solutionare amiabila si sa cereti deblocarea contului,daca contul este blocat ptr.poprirea facuta de un alt creditor luati legatura cu creditorul respectiv si cu executorul care a instituit poprirea.
Am fost impreuna la banca, suma pentru poprire a fost facuta, deci nu mai exista alta poprire. In cont au mai ramas 2000 de lei, si titularului de cont de fata cu mine i-a spus ca este contul blocat in urma sesizarii mele de anul trecut ca sunt bani necuveniti lui si nu se poate debloca. Am vb la Bucuresti si cei de acolo m-au trimis la agentia noastra. Cei de la agentie au spsu ca ei nu pot debloca contul. Ei spun ca persoana respectiva ar trebui sa trimita banii inapoi de unde au venit (toti 4000) si apoi persoana care ii care ii primeste sa ii trimita mie. Eu mi-am inchis contul nu mai am nici o legatura cu acea banca. Nu stim cui sa ne mai adresam. Persoana care a primit banii este de acord sa rezolvam amiabil. Multumesc
Ultima modificare: Marți, 28 Iunie 2016
dory58, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retinere din salar Mihaelay2012 Mihaelay2012 Buna ziua,vreau sa fiu lamurita in legatura cu urmatoarea problema:un credit bancar luat acum 4 ani,care in momentul de fata este platit prin retinere din ... (vezi toată discuția)
Bani trimisi in alt cont decat cel in care trebuia Marci58 Marci58 Buna ziua, Intampin si eu o problema cu o banca. Am emis o factura proforma cu numele firmei corect dar am scris un cont gresit. Binenteles ca banii au ... (vezi toată discuția)
Poprire blocata Doru64 Doru64 Aveam o poprire la banca. Am primit niste bani necuveniti contului meu. Persoana care trebuia sa ii primeasca a facut sesizare la banca dar i s-a spus ca nu se ... (vezi toată discuția)