avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Confirmare de sold
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Confirmare de sold

Buna ziua, am solicitat unui furnizor cu care lucrez o confirmare de sold. Noi cu acesta firma suntem in momentul de fata intr-un proces in care contestam suma pe care a pretins-o executorul judecatoresc.
Ce pot face in situatia in care acestia refuza sa imi transmita soldul solicitat?
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: BiancaDolores , utilizator 16:39, 27 Iunie 2016
Nu îl puteți obliga.
În schimb puteți să îi trimiteți dvs prin poștă un extras de cont, ca la inventariere. El trebuie să confirme suma sau să spună ”în evidențele noastre avem suma de ...”

Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz semnare ContSters94259 ContSters94259 Daca cineva refuza sa confirme prin stampila si semnatura un extras de cont,ce masuri se pot lua?? (vezi toată discuția)
Extras de cont in vederea confirmarii soldurilor cocavisan cocavisan Extrasele de cont pentru confirmarea soldurilor se intocmesc si pentru clientii/furnizorii care figureaza cu sold \\"0\\"? (vezi toată discuția)
Confirmare sold *ivonne* *ivonne* buna ziua, stiu ca este cam tarziu insa va rog sa ma ajutati in ceea ce priveste inventarierea patrimoniului. am inventariat toate bunurile.....insa acum am ... (vezi toată discuția)