avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Carte de identitate expirata de peste 6 luni, ...
Discuție deschisă în Executare silită

Carte de identitate expirata de peste 6 luni, imposibilitate executare silita

Cum pot executa o persoana fara carte de identitate? Executorul spune ca nu poate introduce actiunea de instituire a executarii silite pentru ca persoana nu are carte de identitate in judetul in care louieste, ci se foloseste de o carte de identitate expirata pentru a nu fi gasit si executat de creditori. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:26, 28 Iunie 2016
Executarea silita se face in baza CNP-ului. Executorul trebuie sa emita o adresa catre evidenta populatiei pentru a vedea ultimul domiciliu al debitorului. De asemenea, poate trimite si la serivicul financiar din raza domiciliului comunicat de Ev. pop.. Probabil debitorul nu are bunuri si din acest motiv nu se recupereaza sumele. Daca ar avea conturi bancare acestea ar fi cu siguranta poprite.
Da, nu ar trebui sa existe probleme legate de executarea silita.
Se pot lua banii din bănci fără probleme dacă ar exista.

Probabil ca omul e escroc și știe sa se ferească și dacă nu are bunuri în proprietate titlul executoriu va da un drept doar pe hârtie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am un credit ipotecar pe un apartament. În caz de neplata a ... alexandrugeorgescu1 alexandrugeorgescu1 Am un credit ipotecar pe un apartament. În caz de neplata a obligațiilor, în ce ordine se recuperează sumele? Adică executarea silită a imobilului și ... (vezi toată discuția)
Poprire Xm3n Xm3n Trebuie sa fiu anuntat cind incepe poprirea?o firma recuperatoare poate vinde creanta mai departe? (vezi toată discuția)
Executare silita - modalitate zerognost zerognost Situatie: pierd un proces cu miza financiara si se va ajunge la executare silita. Am un singur bun, un apartamanet: acesta este ipotecat catre o banca pentru ... (vezi toată discuția)