Buna ziua,
Ma confrunut cu urmatoarea situatie. Am plecat in concediu cu un aparat foto ce apartine societatii pe care o detin. Este vorba de un kit foto profesional destul de scump. Aparatul a fost furat. In cazul in care instiintez politia, voi fi amendat pentru folosirea bunului societatii in scop personal?
Multumesc
Domnule, este firma dumneavoastra sau a altcuiva?
Pai daca aparatul apartine societatii pe care o detineti cine va opreste sa va chemati din concediu, sa va faceti un ordin de deplasare, sa il casati?;)
Sau contabilul este sotia?:)
nu doamne fereste..este administratorul. Soacra-mea este contabil!:D
Problema este ca aparatul a fost achizitionat printr-un program european de finantare si incerc sa gasesc o solutie agreata si de oir. Proiectul mai are un an din cei cinci de monitorizare. Casarea nu cred ca este ok. Constatarea de le politie ar trebui sa fie suficienta si pentru ei. Incercam sa aflu cum sa pun problema la sectie
Mai naspa cu soacra!:)
La politie nu e nicio problema, acolo trebuie doar sa demonstrati ca va apartine (factura fiscala).
Chiar daca proiectul este urmarit de UE exista si cazuri in care echipamentele se pot distruge sau "dispare" prin furt.
Aveti in contractul de finantare clauze privind inlocuirea echipamentelor furate?
Banuiesc ca exista clauze doar in ceea ce priveste intretinerea in bune conditii a echipamentelor.
Dovada de la politie este un document care justifica scoaterea din gestiune, cercetarile pot dura peste 1 an, moment in care inceteaza urmarirea proiectului.
Erati in delegatie in momentul respectiv, v-a trimis soacra!;)