avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 356 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... carte de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

carte de munca

Buna ziua. Mi s-a dat cartea de munca, dar nescanata. Eu m-am angajat in octombrie 2010 si au zis ca programul se terminase. Am 16 ani de munca pe ea. Ce inseamna? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:14, 28 Iunie 2016
Art. 279 C.mun.
(1) Vechimea in munca stabilita pana la data de 31 decembrie 2010 se probeaza cu carnetul de munca.
....

Asadar , vechimea in munca pana la 31.12.2010 este probata cu carnetul de munca, indiferent daca este sau nu scanat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare - continuarea activitatii dupa primirea deciziei de pensionare anticipata MOTA AURELIA MOTA AURELIA daca am decizie de pensionare anticipata di iunie 2010,dar nu am pus-o in aplicare si mi-am continuat activitatea, se mai completeaza in cartea de munca anii ... (vezi toată discuția)
Cum poate să dovedească vechimea în muncă ? oanaportar oanaportar Bună seara ! Vă prezint următoarea situație: - sora mea cea mai mare urmează să iasă la pensie. Ea va trebui să meargă la Casa de pensii ca ... (vezi toată discuția)
Carte de munca - vechime florinnedeianu68 florinnedeianu68 In cartea de munca figurez ca angajat venit prin transfer de la o alta unitate adica 1 08 1996 iar pe fisa de lichidare de la firma la care mi-a facut ... (vezi toată discuția)