avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... amenda rovignieta
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

amenda rovignieta

Buna ziua,

in 14.06.2016 am primit un PVCC emis in 07.06.2016 prin care se conatata ca ma circulat in 08.12.2016 pe un DN fara a detine rovignieta valabila.
La momrntul respectiv auzisem ca camerele fixe de rovinieta nu sunt legale (posibil sa fi fost dezinformat) si intradevar nu aveam.
am vreo sansa de castig in situatia in care fac contestantie la PVCC, si ce motiv ar trebui sa invoc.
PVCC este in copie, la fel si semnatura adentuluiconstator.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: horea_horia , utilizator 13:57, 28 Iunie 2016
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda rovigneta, plangere contraventionala dannegoita dannegoita am circulat cu auto si am primit amenda ca nu am avut rovigneta.intradevar nu am platit-o pt ca am uita.masina este trecuta pe o adresa iar procesul verbal a ... (vezi toată discuția)
Intrebare - poate fi anulat un proces verbal de contraventie primit prin posta dar care nu este inmanat personal posibilului contravenient ? dacian2 dacian2 Va rog daca se poate sa ma ajutati cu un raspuns . Am fost surprins de aparatele din dotarea CNADNR sau politiei circuland cu auto proprietate personal fara ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala pentru rovignieta daia ileana daia ileana Buna seara. Din greseala am circulat fara a avea rovignieta platita si am primit acum doua plicuri cu amenzi si tarife de despagubire. Cineva m-a indrumat sa ... (vezi toată discuția)