avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 430 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Probleme City Insurance Dosar Dauna RCA - Sfaturi / ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Probleme City Insurance Dosar Dauna RCA - Sfaturi / Pareri

In data de 08.06.2016 am fost lovit de pe contrasens de un alt autovehicul , am convenit sa facem amiabila , iar a doua zi ne-am prezentat la sediul City Insurance - constatari daune.

Am completat tot ce era de completat , am prezentat si filmarea de pe camera de bord a masinii din momentul impactului , iar inspectorul a fost multumit , a fotografiat ambele masini si mi-a emis nota de constatare a avariilor.

Dupa aceasta procedura eu m-am prezentat la un service partener City Insurance , unde cei de acolo au facut o reconstatare verificand masina amanuntit.Au trimis reconstatarea celor de la City , insa ei au introdus dosarul intr-un proces de verificari suplimentare.

Procesul s-a terminat dupa aproximativ 2 saptamani si azi am primit raspuns in scris :

- culpa comuna

Problema e ca in dreptul meu este invocata o lege inexistenta in primul rand , iar in al doilea rand nu are legatura cu ce s-a intamplat.

Ce inseamna OUG 195/2010 , pentru ca eu am gasit doar OUG 195/2002.

Ce as putea eu sa fac mai departe ? ce sfaturi/pareri aveti ?

Mai jos aveti toata documentatia ca sa va faceti o idee.

Mie mi se pare cam bataie de joc ...

Va multumesc pentru timpul acordat!

Clip video incident : [ link extern ]
Poze daune masina : [ link extern ] /
Document constatare daune de catre inspector : [ link extern ]
Reconstatare Service : [ link extern ]
Scrisoare decizie culpa comuna : [ link extern ]

Cel mai recent răspuns: IRIS AG BROKER de ASIGURARE , Consultant asigurari 18:55, 29 Iunie 2016
Buna ziua,

In prima faza puteti sa adresati o reclamatie pe pagina de internet [ link extern ] ).

Inainte este bine sa mai verificati modul cum ati completat constatul amiabil (ce casute au fost bifate la auto A si B).

O asigurare CASCO v-ar ajuta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! dauna casco perfect cover. În data de 05.05.21 am avut un accident, am lovit ... Florin1010 Florin1010 Buna ziua! În data de 05.05.21 am avut un accident, am lovit in spate un autoturism, am completat constatere amiabila. Pe lângă RCA am și o polița Casco ... (vezi toată discuția)
Accident rutier bicudaniel bicudaniel In seara de 25/02/2011 ma deplasam pe o strada din bacau si la o usoara curba cu linie continua am vazut un tir parcat cu fata catre mine,am vrut s-a depasesc ... (vezi toată discuția)
Problema inspector fga Offset Offset Buna ziua. Am o problema delicata cu un inspector FGA (fondul de garantare). In luna iunie am fost accidentat de o persoane care avea asigurare la ... (vezi toată discuția)