avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Eliberare facturi pe o firma inexistenta
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Eliberare facturi pe o firma inexistenta

Buna ziua!
Momentan detin un SRL care urmeaza sa-l inchid.
Am un contract de prestare servicii cu o alta societate.
As dori sa pastrez acel serviciu.(mentionez ca nu este valabil pt persoane fizice).
Ce se poate intampla daca inchid societatea, iar eu continui sa platesc acele facturi, eu beneficiind incontinuare de acel serviciu.
Suma pe care o platesc luna este ~150 ron.
Practic nu aduc nici un prejudiciu nimaniu, ba din contra... zic eu.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 22:18, 28 Iunie 2016
Dacă am înțeles bine situația nu este nicio problema.
Nu mai înregistrați în contabilitate facturile dar faceți plata conform contractului.

Ați putea să vorbiți cu ei sa preluați contractul pe persoana fizica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract servicii contabilitate - necesitate in servicii gratuite Cabinet expertcontabil Dontu Irina Carmen Cabinet expertcontabil Dontu Irina Carmen Buna ziua, In cazul in care se presteaza servicii de contabilitate gratuit pentru o perioada trebuie incheiat un acord in scris sau exista vreo forma de ... (vezi toată discuția)
Tramsformare srl in pf mihaela_982 mihaela_982 Am un SRl si un magazin mixt, pot sa transform SRl -ul in PF. Si daca da , stie cineva cam cat costă? Si daca exista diferente intre PF si PFA ? multumesc! (vezi toată discuția)
Contract telefonie mobila, abuz? adrianamihaela adrianamihaela buna seara, va rog frumos sa imi spuneti daca legea 161/2010 din 12.07.2010 pt modif art 84 din legea 296/2004 privind cod consumului si legea 193/2000 ... (vezi toată discuția)