avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Respinsa la politie din cauza unei amende ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Respinsa la politie din cauza unei amende administrative

Buna ziua,

As dori si eu sa stiu daca pot sa dau in judecata politia deoarece nu m-au incadrat ca m-au gasit cu o amenda administrativa. Am sanse de castig?
Cel mai recent răspuns: Oniska , utilizator 14:45, 30 Iunie 2016
Pentru ce fapta a fost aplicata amenda administrativa ?
fals in scrisuri sub semnatura privata si fals intelectual, dar mi s-a dat neinceperea urmaririi penale cu amenda administrativa de 200 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Falsul si uzul de fals mos 66 mos 66 in cele 2 expertize grafice s-a constatat ca semnatura din dreptul numelui meu nu este facuta de mine, parchetul a dispus neinceperea urmaririi penale a ... (vezi toată discuția)
Fals si uz de fals sub semnatura privata zahsor zahsor Cum pot recupera prejudiciul cauzat in scopul demonstrarii nevinovatiei mele de neimplicare sub nicio forma intr-un dosar penal de fals si uz de fals daca ... (vezi toată discuția)
Plingere penala-fals intelectual sub semnatura privata,uz de fals si marturie mincinoasa bren bren Buna seara.Sunt in litigiu cu un vecin,pentru doua parcele de teren,pentru care prezinta doua chitante de mina,prin care pretinde ca a cumparat cele doua ... (vezi toată discuția)