avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1144 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Lichidare firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Lichidare firma

Fiti amabili domnilor avocati si spuneti-mi daca in cazul unui srl la care se doreste lichidarea si care este de 9 ani in 0 cu toate declaratiile depuse la ANAF si bilanturile la ORC in cazul cereri de lichidare credeti ca mai pot trimite finantele control in vederea lichidarii? Nu de alta dar cine stie de ce se pot lega domni inspectori?

Va multumesc.
Ultima modificare: Marți, 18 August 2009
adi1970, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters42711 , utilizator 17:55, 19 August 2009
De trimis trimit pe cineva sa faca "teren" dar vine ,vede si pleaca, ca la totul pe 0 nu au ce face doar sa-i dea ocol =D>

Alexa...
Pentru radiere va trebuie un Certificat de atestare fiscala - fara datorii , pe teren nu mai vine nimeni
nu se mai trimite nimic!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere srl sau nu? gabriel.b gabriel.b Bun gasit tuturor. Am o problema si nu stiu cum s-o rezolv. Am un SRL si nu stiu ce sa fac cu el. Ultima activitate care am avut-o sa terminat in luna ... (vezi toată discuția)
Firma inactiva, in curs de lichidare, declaratii nedepuse larysamat76 larysamat76 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi privitoare la un SRL. Starea societatii: inceput de lichidare 5ian.2006, procedura inaintata de DGFP Iasi, ... (vezi toată discuția)
Contabilitate dupa radiere firma Marius175 Marius175 Buna ziua, Firma care am avut-o a fost radiata de la registrul comertului, am primit certificatul de radiere. Odata cu acest demers am luat de la finante ... (vezi toată discuția)