avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... achizitie teren si constructie neterminata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

achizitie teren si constructie neterminata

Buna ziua!

As dori achizitionarea unui teren care are o constructie realizata in rosu in proportie de 50%. As vrea sa stiu daca se pot achizitiona astfel de constructii, avand in vedere ca in CF nu sunt notate, nefiind realizate integral. Adica nu voi intampina probleme la intabularea constructiei dupa ce o voi termina eu de construit, avand in vedere ca autorizatia de construire, proiectul etc sunt pe numele vanzatorului?
Veti mentiona in contractul de vanzare-cumparare ca pe teren este inceputa o constructie, si stadiul ei , conform autorizatiei nr.. si se va vinde ca un bun mobil. Va inscrieti cu actul la taxe si impozite-primarie. Dupa terminare veti obtine procesul verbal de terminarea lucrarilor de la primarie, pe numele actualului proprietar in baza contractului,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Construire-cumparare apartament bruma_cosmin bruma_cosmin Buna ziua, va rog mult de tot sa ma ajutati in urmatoarea problema. In luna august am dorit achizitionarea unui apartament intr-un imobil nou construit aflat ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, doresc sa cumpar o casa neterminata, este doar constructia ... calling calling Bună ziua, doresc sa cumpar o casa neterminata, este doar constructia la rosu si acoperișul fara usi si geamuri. 1. Nu stiu daca este intabulata.( se ... (vezi toată discuția)
Ref.vanzarea unei propietati la tara ,compusa din teren + constructie neterminata ContSters210605 ContSters210605 Am la tara un teren de 800mp pe care am inceput o casa-constructie in baza autorizatiei de construire emisa de primaria locala. CONSTRUCTIA ESTE REALIZATA IN ... (vezi toată discuția)