avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Notificare de plata
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Notificare de plata

Buna ziua,
Am rugamintea sa ma ajutati si pe mine cu un model de notificare de plata.
In cadrul firmei sunt anumiti angajati sau fosti angajati ce au de platit catre firma anumite facturi de telefon, facturi din cumpararea de bunuri ale firmei dar si avansuri spre decontare.
Vrem sa trimitem aceste notificari de plata pentru a ne recupera, atat cat se poate, din sumele datorate.
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 12:01, 30 Iunie 2016
nr.....din......

Catre xy
Prin prezenta va notificam ca in termen de 5 zile calendaristice sa achitati suma de 50 lei reprezentand:

1. 10 lei - servicii telefonie fact. nr ............din.........
2. 10 lei - avans spre decontare nr ...... dn ...........
3. 30 lei - fact nr ....din.......

In cazul in care nu veti achita in termenul precizat mai sus se va proceda la retinerea sumelor respective din salariu.

Va dorim o zi buna si spor la munca!:)

compart. contabilitate

Ultima modificare: Joi, 30 Iunie 2016
cyan, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturi externe barbutadddddddddddddd barbutadddddddddddddd Ma poate ajuta cineva spunindu-mi : 1)-,[b]la ce curs valutar [/b]trebuie sa calculez facturile externe platite cash ? : -la cursul valutar ... (vezi toată discuția)
Notificare clienti raluca29tim raluca29tim Buna dimineata Am si eu o mare rugaminte... Are cineva un model de notificare (am dori sa o trimitem clientilor care \"au uitat \" ca au ceva sa achite... ... (vezi toată discuția)
Inregistrare / intocmire factura buna executie MINPOP MINPOP O soc. comerciala incheie un contract de vanzare in valoare de 120.000 euro pentru o instalatie care va fi livrata beneficiarului in termen de 60 zile de la ... (vezi toată discuția)