avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Inchiriere garsoniera ANL
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Inchiriere garsoniera ANL

Buna ziua,

As dori sa obtin si eu dreptul de a inchiria o garsoniera prin programul celor de la ANL. Din ce informatii am reusit sa obtin pana acum am inteles ca trebuie facuta o cerere la primaria sectorului de care apartin. As dori mai multe informartii despre acest subiect, ce trebuie sa fac concret si cat va trebui sa astept? Sunt sigur ca aceste informatii vor fi folositoare si altor tineri. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 14:52, 30 Iunie 2016
Pai este simplu - mergeti la primaria respectiva care are un birou specializat (la noi biroul respectiv se numeste DAPPP) si obtineti toate informatiile. S-ar putea sa aveti acces de acasa, adica prin internet - deci incercati si varianta aceasta. Este posibil ca unul dintre userii de pe forum sa fi trait experienta dvs. si sa va spuna mai multe, dar eu as da o fuga la primarie...
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Locuinta anl - schimb imobiliar mihaela0404 mihaela0404 Locuiesc într-o garsonieră repartizată de primărie. Această garsonieră ca toate celelalte apartamente din cartier au fost construite de ANL cu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am aflat dupa mult timp ca tatal meu(decedat) a detinut ... mugur1234 mugur1234 buna ziua am aflat dupa mult timp ca tatal meu(decedat) a detinut o garsoniera in Bucuresti sector 6 cum pot obtine copii dupa actele de proprietate si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , as dori sa stiu unde ma adresez daca , fiind mostenitor ... moraru1234 moraru1234 Buna ziua , As dori sa stiu unde ma adresez daca , fiind mostenitor pe o suprafata de teren arabil , nu am primit nici o informatie despre stadiul in ... (vezi toată discuția)