avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 747 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... buna ziua am aflat dupa mult timp ca tatal ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

buna ziua am aflat dupa mult timp ca tatal meu(decedat) a detinut ...

buna ziua
am aflat dupa mult timp ca tatal meu(decedat) a detinut o garsoniera in Bucuresti sector 6

cum pot obtine copii dupa actele de proprietate si vanzare cumparare?
multumesc
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 10:35, 21 Octombrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mergeti la un notar si obtineti un certificat de calitate de mostenitor.
Ulterior, mergeti la Primarie, la Taxe si Impozite, unde de regula se pastreaza copii dupa actele de proprietate ale bunurilor detinute de contribuabili.
Cititi pe copie unde a fost incheiat contractul si adresati-va biroului notarial respectiv pentru o copie legalizata din arhiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mama a pierdut actele de proprietate ale apartamentului. acum ea într-un azil, ce pot face pentru a scoate alte acte? FlorinChiva FlorinChiva Bună ziua. Mama mea a pierdut actele de proprietate ale apartamentului. Proprietari au fost ea și tatăl me care a decedat. Nu s-a făcut moștenire după ... (vezi toată discuția)
Succesiune zflorentina zflorentina Buna ziua, am nevioe de un sfat in legatura cu o succesiune. Lucrurile stau astfel: bunicul din parte tatalui meu a plecat cu actele casei in care locuiesc ... (vezi toată discuția)