avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 205 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Probleme decont servicii turistice cf CCM
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Probleme decont servicii turistice cf CCM

Buna ziua,

In urma initierii unei cereri de pentru decontarea serviciilor turistice (decont sejur/concediu, prevazut in CCM), cererea a fost respinsa pe motiv ca plata la banca a sejurului a fost facuta de catre o persoana delegata de mine sa faca aceasta plata intrucat trebuia facuta urgent, eu neputand ajunge fiind la serviciu. In ordinul de plata s-a mentionat la detalii ca incasarea se face pentru plata sejur si s-a specificat numele meu, dar la rubric "Incasat de la" s-a trecut persoana platitoare deoarece aceasta este procedura oricarei banci.

Mentionez ca factura si contractual sunt eliberata pe numele meu asa cum se cerea, insa nu inteleg refuzul acceptarii unei incasari in care se mentioneaza numele meu la detalii plata chiar daca nu eu am fost cea care as fi putut ajunge sa fac acel virament in contul agentiei. Ulterior, agentia mi-a furnizat o declarative prin care adduce la cunostinta ca viramentul bancar s-a facut in cont pt plata sejurului meu. Cu toate acestea, cei de la HR de la compania la care lucrez refuza sa accepte dosarul cu actele intrucat pe plata la banca nu apare a fi incasat de la mine.

Va rog sa imi spuneti ce demersuri sa fac pentru solutionarea acestei problem.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: soficu cristina , utilizator 13:37, 30 Iunie 2016
Intro companie privata decontarea biletelor de odihna , nu este o obligatie.Este o "facilitate" acordata unor salariati pe criterii stabilite intro procedura/ROI/CCM.Intro institutie publica, din cate stiu, pentru biletele platite , mai intai se depune o cerere , se aproba, se obtin bilete si ulterior se pleaca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vouchere de vacanță refuzate de agenția de turism. ce pot face legal? florinm. florinm. Bun gasit tuturor. M-am gandit sa expun aici problema mea, intrucat voucherele de vacanta sunt reglementate, din cate stiu, si de legea salarizarii in ... (vezi toată discuția)
Refuz plata bilet ordin iucomi iucomi buna ziua tocmai mi s-a refuzat incasarea unui bilet la ordin de catre Banca pe modivul ca prima zi a luni din data scadentei este ingrosat respectiv cifra 1 ... (vezi toată discuția)
Bilete la ordin- compensare ilmir1 ilmir1 Trebuie sa incasez un bilet la ordin in data de 1 aprilie tot in data de 1 aprilie imi intra la plata un alt bilet la ordin. Se poate sa imi apara ca nu am ... (vezi toată discuția)