avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 687 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie crestere copil

Referitor la indemnizatia crestere copil ma aflu in urmatoarea situatie: am obtinut venituri salariale in ultimele 12 luni anterioare nasterii copilului dar si venituri din activitati independente ca si persoana fizica neautorizata. Veniturile din activitatea independenta mi-au fost platite in timp ce eram in concediu de maternitate (am optat pentru retinere la sursa) desi activitatea am desfasurat-o cu 5 luni inainte de nasterea copilului. Veniturile din activitatea independenta vor fi luate in considerare la calculul indemnizatiei? Precizez ca am optat pentru 1 an de crestere copil dar doresc sa imi modific optiunea pentru a sta 2 ani cu copilul dar as dori sa prezint si documentele doveditoare ale venitului obtinut din activitatea independenta.

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:13, 30 Iunie 2016
V-am raspuns pe primul topic deschis cu aceeasi problema, pe:
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil claudia03 claudia03 Buna seara, Referitor la indemnizatia crestere copil ma aflu in urmatoarea situatie: am obtinut venituri salariale in ultimele 12 luni anterioare nasterii ... (vezi toată discuția)
Concediu postnatal - situatie disperata! Clara80 Clara80 Am deschis un nou subiect legat de concediul postnatal din disperare. va rog sa ma ajutati cu un raspuns si poate si cu o solutie.... Am nascut pe 25 ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil FlorinaEm FlorinaEm Buna ziua! Sunt insarcinata in 6 luni si jumatate si as dori sa stiu cum exact se calculeaza indemnizatia de crestere a copilului in anumite conditii. Am ... (vezi toată discuția)