avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... restituire taxa timbru
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

restituire taxa timbru

Buna ziua,

Am obtinut de la instanta restituirea unei parti din taxa judiciara de timbru (platisem mai mult decat trebuia).
Am incheirea de sedinta, dar nu spune de unde trebuie sa o recuperez. Mentionez ca taxa eu am platit-o la CEC.
Va rog, daca stie cineva sa-mi spuna unde trebuie sa ma adresez, ii multumesc anticipat.

Incheierea de sedinta trebuie legalizata sau nu?
Ultima modificare: Joi, 30 Iunie 2016
Cryss68, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 08:20, 1 Iulie 2016
Taxa a fost virata in contul primariei. Aceasta este institutia care o va restitui. Daca exista Directie de taxe si impozite locale (eventual de sector), acolo trebuie sa mergeti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa judiciara de timbru- unde se achita? POSTELNICUana POSTELNICUana buna ziua , am fost scutita de taxa de timbru judiciar in timpul unui proces de succesiune,iar dupa sentinta sunt obligata sa restitui taxa de timbru ,deoarece ... (vezi toată discuția)
Legalizare hot. de divort gangan gangan Rugaminte, doresc sa legalizez hotararea de divort, pronuntata de judecatoria sect. 3 si nu stiu unde sa platesc taxa de timbru judiciar, la trezoreria sect.3, ... (vezi toată discuția)
Solicitare maria dinca maria dinca Buna ziua, As dori sa stiu daca taxa de timbru de 2 lei pentru legalizarea unei hotarari judecatoresti se poate achita si la CEC sau doar la directia de ... (vezi toată discuția)