avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 989 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Rezervare hotel/villa litoral
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Rezervare hotel/villa litoral

Buna ziua,

In data de 01.07.2016 am facut o rezervare prin booking,con si am anulat-o in aceeasi zi. Am primit confirmare pe mail pt anularea rezervarii dar cu un cost total al anularii de 75 EURO. Va rog sa imi spuneti daca este OK astfel. Nu exista si in cazul achizitionarii serviciilor posibilitatea returnarii acestora fara un cost anume? Am rezervat si am anulat in aceeasi zi online, de ce sa platesc?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 09:16, 4 Iulie 2016
Cu siguranta aveati conditii de calatorie si anulare pe site. Din pacate, nu ati citit pana la capat si nu poate fi nimeni tras la raspundere pentru asta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata integrala pentru anulare pe booking? karina77 karina77 Am facut o rezervare pt Roma la ora 4.21 PM pe booking si la 4.25 PM am anulat-o. Am primit mail de confirmare a anularii unde scria ca ma va costa 421 euro, ... (vezi toată discuția)
Amendare pentru anulare rezervare hotel ssimionescu ssimionescu Buna ziua! In data de 28 ianuarie 2019 am facut rezervare la Hotel Casa Andu, Busteni, pt perioada 11.02 - 19.02, 1 camera, prin aplicatia Booking.ro. In data ... (vezi toată discuția)
Rezervare prin booking,neonorata de pensiune! JASCU RALUCA JASCU RALUCA Buna seara.In data de 11.10.2018 am facut rezervare la o pensiune si am primit mail cu nnumarul rezervarii la ora 23,35 .Surpriza a aparut in jurul orei 2 cand ... (vezi toată discuția)