avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... HOTARARE JUDECATOREASCA
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

HOTARARE JUDECATOREASCA

In urma unei sentinte civile definitive cu o banca pe clauze abuzive, se poate trece direct la executare s-au trebuie lasat un termen si banca sa fie notificata, deoarece unele banci nu respecta o sentinta civila definitiva si irevocabila.
Cel mai recent răspuns: bautuiuliana , utilizator 14:51, 4 Iulie 2016
Eu am rezolvat cu cerere catre banca. Au virat banii in cont. Termen 30 de zile. Daca nu se intampla asta, mergeti la executor.
MULTUMESC MULT.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daune in urma unui accident soldat cu deces aime34 aime34 in urma unui accident de masina mi-a decedat copilul procesul sa terminat sa dat sentinta definitiva si irevocabila si vreau sa stiu in cat timp imi pot primi ... (vezi toată discuția)
Nepunerea in executare a unei hotarari judecatoresti definitive si irevocabile tavitavi tavitavi Intrebare! In data de 31 martie am obtinut o hotatare judecatoreasca (sentinta civila 2342,dosar 2291/318/2009,Judecatoria Tg-Jiu) prin care am obligat ... (vezi toată discuția)
Cum recuperez banii pe care i-am platit ca amenda rovinieta ? perlutina perlutina Am fost amendata pentru neplata rovinieta, aiurea si am cistigat procesul. Care este entitatea careia sa ma adresez sa imi restituie banii platiti, ca amenda. ... (vezi toată discuția)