avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 387 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general achizitii intracomunitare cod TVA incomplect
Discuție deschisă în Contabilitate în general

achizitii intracomunitare cod TVA incomplect

am achizitii intracomunitare ,dar furnizorul a inscris pe factura codul de tva pe jumatate. Am cerut sa emita factura cu codul corect dar nu am primit factura. Eu trebuie sa depun D 390 . Ce fac? Va rog.
Cel mai recent răspuns: Pop Lenuta , Contabil 18:36, 19 August 2009
daca nu va poate comunica pe e-mail codul de tva incercati sa intrati pe pagina lor de web poate au trecute coordonatele.
Nu vi s-a comunicat un cod valid tva.Faceti ceea ce trebuie in acest caz.atentie mare, in comertul international se cumpara si se vand mai ales, "hartii".
multumesc mult. o zi buna va doresc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura din polonia cu tva 19% MuscaAnca MuscaAnca Am primit o factura din Polonia, in lei, cu TVA romanesc 19%. Furnizorul nu are inscris pe factura cod de TVA romanesc. Codul de TVA polonez e valid in VIES. ... (vezi toată discuția)
Achizitie intracomunitara-declaratia 390 mary_catalina mary_catalina Buna seara, Va rog frumos sa ma ajutati cu niste indrumari in privinta achizitiilor intracomunitare. O SC inreg. in ROI, cod valid de TVA primeste o ... (vezi toată discuția)
Achizitie activ de la o firma din ue- firma din ro nu este platitoare de tva ga-ga ga-ga buna ! va rog sa ma lamuriti in cazul unei firme cu o cifra de afaceri pana la 35000 de eur si care nu este inregistrata ca si platitoare de tva, cum se ... (vezi toată discuția)