avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general achizitii intracomunitare cod TVA incomplect
Discuție deschisă în Contabilitate în general

achizitii intracomunitare cod TVA incomplect

am achizitii intracomunitare ,dar furnizorul a inscris pe factura codul de tva pe jumatate. Am cerut sa emita factura cu codul corect dar nu am primit factura. Eu trebuie sa depun D 390 . Ce fac? Va rog.
Cel mai recent răspuns: Pop Lenuta , Contabil 18:36, 19 August 2009
daca nu va poate comunica pe e-mail codul de tva incercati sa intrati pe pagina lor de web poate au trecute coordonatele.
Nu vi s-a comunicat un cod valid tva.Faceti ceea ce trebuie in acest caz.atentie mare, in comertul international se cumpara si se vand mai ales, "hartii".
multumesc mult. o zi buna va doresc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura din polonia cu tva 19% MuscaAnca MuscaAnca Am primit o factura din Polonia, in lei, cu TVA romanesc 19%. Furnizorul nu are inscris pe factura cod de TVA romanesc. Codul de TVA polonez e valid in VIES. ... (vezi toată discuția)
Achizitie intracomunitara-declaratia 390 mary_catalina mary_catalina Buna seara, Va rog frumos sa ma ajutati cu niste indrumari in privinta achizitiilor intracomunitare. O SC inreg. in ROI, cod valid de TVA primeste o ... (vezi toată discuția)
Achizitie activ de la o firma din ue- firma din ro nu este platitoare de tva ga-ga ga-ga buna ! va rog sa ma lamuriti in cazul unei firme cu o cifra de afaceri pana la 35000 de eur si care nu este inregistrata ca si platitoare de tva, cum se ... (vezi toată discuția)