avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Nelamurire iesire din tara
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Nelamurire iesire din tara

Buna ziua.

Varul meu a fost condamnat la 3 ani si 3 luni inchisoare aplicata prin sentinta penala 1188/2014 a judecatoriei Constanta. In data de 24.06.2015 a fost retinut, iar pe data de 28.06.2016 a fost liberat conditionat, conform hotararii 720 emisa la data de 21.06.2016 de catre judecatoria Vaslui. Pe hotararea judecatoriei Vaslui scrie: " Pune in vedere condamnatului dispozitiile art. 100 alin. 5 Cod penal referitoare la conduita sa viitoare si consecintele la care se expune, daca va mai comite infractiuni.
Avand familia in Anglia, acesta doreste sa paraseasca teritoriul Romaniei in perioada imediat urmatoare, intrucat i s-a gasit serviciu cu contract de munca.

Intrebarea este: Acesta ar avea interdictie de a parasi Romania in conditiile in care pe hotararea emisa de judecatoria Vaslui nu este stipulat nimic altceva, decat cele descrise mai sus?
Cel mai recent răspuns: Razvan8129 , utilizator 16:05, 2 Iulie 2016
vorbiti cu serviciul de probatiune, pentru ca trebuie sa anuntati schimbarea locuintei si orice deplasare ce depaseste 5 zile. Daca nu exista obligatia scrisa expres si nici ca pedeapsa accesorie sau complementara acesta va putea sa paraseasca teritoriul tarii
Am inteles. Multumesc.

Biletul de eliberare poate sa-l trimita prin posta sau trebuie sa se prezinte personal?
In momentul de fata este in Bucuresti, iar domciliul stabil este in Piatra Neamt.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pot intelege din aceasta hotarare tomateodor tomateodor Ora estimata: 09:00 Complet: C4 penal Tip solutie: Condamnare Solutia pe scurt: Schimbă încadrarea juridică a infracţiunii din art. 336 alin. 1 c.p. cu ... (vezi toată discuția)
Cand pot da din nou de permis? CosminStirbu CosminStirbu Va salut, Am primit condamnarea aceasta in urma conducerii sub influenta substantelor psihoactive. As dori sa stiu cand pot da din nou de permis? Am facut ... (vezi toată discuția)
Bună va rog frumos dați-mi o ideie despre aceasta hotărâre ... Nicușor 27 Nicușor 27 Bună va rog frumos dați-mi o ideie despre aceasta hotărâre va rog frumos cât mai repede. estimata: 11:00 Complet: C2 Camera ... (vezi toată discuția)