avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... despre mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

despre mostenire

intrebarea mea ,am intretinut un batran(nu a avut copii) , am facut acte de vanzare cumparare dupa moartea sotiei pe un teren agricol ce a fost al sotiei lui mostenit de la parinti ei,vreau sa vand acel terem vreau sa stiu daca rudele sotiei ma pot ataca si ce pot sa fac.va multumesc
Ultima modificare: Duminică, 3 Iulie 2016
bejvasile, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 10:53, 3 Iulie 2016
Buna ziua,
Daca s-a dezbatut succesiunea dupa sotia decedata , si pamantul respectiv a devenit proprietatea domnului pe care l-ati ingrijit, atunci nu poate fi atacat contractul de vanzare cumparare de nici o ruda a sotiei.
Dacă sunteți proprietar puteți vinde.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testament vicuta vicuta O persoana din sat nu are copii,frati,parinti sau alte rude apropiate.Fiind vecini mergem des la acea persoana si o ajutam la nevoie. Aceasta apropiere a dus ... (vezi toată discuția)
Vanzare inainte de incheierea succesiunii. se poate? f3g4zuzu f3g4zuzu Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema: In urma unui testament am devenit legatar cu titlu particular pe un apartament. Urmeaza sa mi se ... (vezi toată discuția)
Teren mostenit de la o persoana in intretinere- fara acte AnamariaSuciu AnamariaSuciu Buna ziua, Vreau sa cumpar un teren extravilan. Terenul apartine unei familii care a avut in intretinere o batrana. Dar nu au facut acte. Impozitul nu mai e ... (vezi toată discuția)