avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Procedura contencios-administrativ
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Procedura contencios-administrativ

Buna seara! Am o mare rugaminte la dvs. Se poate, va rog, sa-mi explicati mai in detaliu, cum pot da in judecata o institutie a statului? Care este procedura? Stiu ca trebuie depusa in 3 exemplare cererea de chemare in judecata si achitarea unei taxe de timbru (nu cunosc valoarea) si cam atat. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Catalinaradu , utilizator 22:32, 3 Iulie 2016
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se procedeaza in contencios administrativ cand nu ti se raspunde la o cerere Just-drept Just-drept Buna seara, Am depus o cerere la o institutie publica, iar eu nu am primit un raspuns. Stiu ca cf. art. 8 din OUG 27/2002, institutiile publice au ... (vezi toată discuția)
Achitarea taxei judiciare de timbru si a timbrului judiciar doru6 doru6 Spuneti-mi va rog daca odata cu cererea de chemare in judecata trebuie depuse si timbre judiciare si cate astfel de timbre trebuie depuse? Alte taxe in afara ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru vesus expertiza northstar northstar Buna seara. Am o mica intrebare. La depunerea cererii de chemare in judecata reclamantul a platit taxa de timbru la valoarea celor 2 case aflate in ... (vezi toată discuția)