avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Proprire cont girant
Discuție deschisă în Executare silită

Proprire cont girant

Buna dimineata. Sunt giranta la un CAR,titularul creditului nu a platit de cateva luni bine creditul si este dat in executare silita. As dori sa stiu daca la giranti se pune proprire doar pe salar sau si pe conturile personale. Va rog din suflet sa ajutati cu un raspuns.
O zi buna!
Cel mai recent răspuns: faraonul46 , utilizator 18:24, 4 Iulie 2016
Se pune poprire pe toate conturile.
si daca fac angament de plata la executor tot se mai pune proprirea?
In aceasi situatie sunt si eu.. Daca CAR la care trebuie sa dati bani accepta intelegerea atunci se ridica poprirea.La mine nu a acceptat asa ca....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara, sora mea a facut un credit la cec bank in valoare ... Alex199018 Alex199018 Buna seara, sora mea a facut un credit la cec bank in valoare de 30000lei eu fiind girant, a platit o parte din rate iar la un moment dat nu a mai platit, in ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu Rares 123456 Rares 123456 Bună ziua, În urmă cu câteva luni am fost girant la cineva într-un contract CAR. Ideea e ca persoana respectivă nu și-a onorat obligațiile de ... (vezi toată discuția)
Rata cec bank Cozmin880 Cozmin880 Buna ziua, am un contract in derulare la CEC Bank (credit de nevoi personale) iar ca si codebitor o am pe sotia mea. Va rog sa imi spuneti daca pe viitor nu ... (vezi toată discuția)