avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna ziua - pasaport pentru minor
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna ziua - pasaport pentru minor

buna ziua...trebuie neaparat pasaport pentru un minor de 3 ani ca sa ies cu el din tara la unguri???precizez ca am imputernicire de la mama lui
Cel mai recent răspuns: oache , utilizator 13:25, 4 Iulie 2016
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce acte imi sunt necesare pt a iesi din tara? minor Soricutza Soricutza buna seara.... as vrea sa stiu si eu ce acte imi trebuie pt a iesi din tara in cazul in care sunt minora? vreau sa plec din tara peste o luna dar nu cu ... (vezi toată discuția)
Insotirea minorului in afara granitelor romaniei riana riana buna ziua, sunt matusa din partea mamei a minorului de 11 ani. vreau sa merg cu minorul inafara ue, respectiv in turcia, minorul are pasaport individual dr ... (vezi toată discuția)
Mama si fiica - schimbare nume minor si mutare din tara FanSat FanSat Buna ziua,sunt o mama cu o fiica dintr-o casnicie anterioara,casnicie care a fost anulata printr-o decizie definitiva de divort iar in urma divortului fata ... (vezi toată discuția)