Buna ziua! Sunt in urmatoarea situatie:
- sunt insarcinata, data probabila a nasterii fiind 30 noiembrie 2009
- am un contract de munca pe perioada determinata care expira la 1 octombrie 2009 (din 1999 lucrez fara a avea vreo intrerupere)
Daca intru in concediu prenatal la 15 septembrie, apoi in concediul postnatal beneficiez de CIC si de indemnizatia de crestere a copilului?
Am inteles ca in fiecare luna trebuie sa merg la angajator cu adeverinta de la medicul de familie. Totusi in cazul meu daca la 1 octombrie contractul de munca inceteaza la cine mai merg cu adeverinta?
In cazul in care beneficiez de indemnizatia de crestere a copilului pot merge la angajator sa imi dea adeverinta necesara pentru dosar avand in vedere ca practic eu nu mai sunt angajata lor?
Va multumesc pentru raspunsuri!
Contractul de munca va expira de drept la 1 octombriem cf art 56 lit j codul muncii.
Pentru a avea stgiul necesar acordarii CIC trebuie sa va depuneti dosar pentru somaj dupa incetrea contractului de munca.
Expirarea conractului este un articol in baza caruia aveti acest drept.
Aveti grija sa reusiti sa depuneti actele la somaj in termen de 30 de ziel de la data incetarii contractului, pentru a nu pierde continuitatea necesara acordarii indemnizatiei de CIC.
Veti avea nevoie de la angajator de adevrinta tip pentru somaj si de cartea de munca.
Pe luna octombrie va aveti lua in continuare prenatal de la medic , pe care il veti depune la AJOFM dupa inregistrarea dosarului.
Doctorului ii veti duce o dovada ca sunteti somer, in continuare pentru a vedea ca sunteti asigurata.
Somajul se va suspenda pe perioada acordarii concediului de maternitate si pe perioada acordarii CIC, urmand ca el sa continue dupa ce se termine CIC.
Revin cu informatii suplimentare ...cu cat citesc mai mult cu atat inteleg mai putin.
Sunt lector universitar incepand cu data de 1 octombrie 2005. Din cauza faptului ca am fost nevoita sa schimb indrumatorul de doctorat nu am reusit sa sustin teza in cei 4 ani pentru care a fost facuta numirea.
In regulamentul universitatii de ocupare a posturilor didactice scrie asa:
"Numirea lectorului-şefului de lucrări care este doctorand se face pentru o perioadă de 4 ani. Numirea devine definitivă dacă, în această perioadă, persoana respectivă obţine titlul ştiinţific de doctor în specialitatea respectivă. în caz contrar se procedează la desfacerea contractului de muncă."
In decizia de numire totusi scrie:
"Numirea se face pe durata determinata de 4 ani. Numirea devine definitiva daca in aceasta perioada lectorul obtine titlul stiintific de doctor in specialitatea respectiva. La implinirea termenului contractul individual de munca inceteaza de drept, in efectul legii, in baza art. 56 lit j din Codul Muncii, in cazul in care salariatul nu face dovada catre angajator a dobandirii calitatii de doctor."
Ramane valabil asa cum ati scris mai sus ca din 1 octombrie devin somera? In locul somajului as putea sa ma angajez la alta societate incepand cu 1 octombrie? Care ar fi numarul minim de ore pe zi cu care ar trebui sa ma angajez?
Da, ceea ce v-a spus colega mea se aplica cazului dvs. Veti beneficia de indemnizatie de somaj. Daca nu doriti sa beneficiati de indemnizatie de somaj, va puteti angaja si in alta parte, chiar cu 2 ore pe zi. Legea nu distinge. Important este sa nu aveti intrerupere.