avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Reabilitare termica
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Reabilitare termica

Buna ziua,

Programul de reabilitare termica din cadrul primariei se poate aplica si la o casa cu proprietar unic(parter, sau parter+1-2 E), avand in vedere ca locuinta nu face parte din nicio asociatie de proprietari?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:41, 18 August 2009
Va referiti in sensul beneficierii de ajutor guvern 50%,autoritate locala 30% ?
NU, nu se poate. Acest program este dedicat numai blocurilor de locuinte, nu caselor pe pamant (P, P+1)
cred ca v-ar costa mai putin daca ati angaja o firma (sau o echipa pe cont propriu) pentru acest lucru decit sa faceti reabilitarea prin firmele agreate de primarie, chiar si asa subventionate.
Reabilitarea termica este solutie general valabila spatiilor de locuit.Beneficiaza de fonduri subventionate numai,condominiile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reabilitare termica ContSters189595 ContSters189595 cum se procedeaza pt a obtine fondurile de la guvern pt reabilitarea termica a blocului? ce acte trebuiesc de la asociatia de proprietari? facturile ... (vezi toată discuția)
Reabilitarea termicã a clãdirilor de locuit ancady2003 ancady2003 Buna ziua, Am o problema pe care nu reusesc sa o rezolv. Asociatia de proprietari de unde apartin, doreste sa reabiliteze termic blocul in care locuiesc ... (vezi toată discuția)
Reabilitare termica - spatiile comerciale grandanat grandanat Buna ziua, Am cateva intrebari legate de acest subiect controversat - reabilitarea termica. Primaria sector 1, in programul sau de reabilitare termica nu ... (vezi toată discuția)