avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Suspendarea raportului de serviciu pe 3 luni se poate ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Suspendarea raportului de serviciu pe 3 luni se poate prelungi?

Buna ziua! Un functionar public a cerut suspendarea raportului de serviciu pe 3 luni,s-a gandit ca mai are nevoie de o perioada de suspendare din motive personale.In Lg.188 ,nu gasesc la nici un art. daca se poate prelungi suspendarea la cererea functionarului .Multumesc! Astept raspuns!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:24, 6 Iulie 2016
Chiar daca nu exista explicit asa ceva, functionarul in cauza poate solicita asa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificarea unor articole din legea nr. 188/1999 rambodincarpati rambodincarpati I-mi poate raspunde cineva daca din Lg.188/1999 privind statutul functionarilor publici s-au schimbat urmatoarele articole: - art.95; alin.2 -art. 95; ... (vezi toată discuția)
Suspendarea functionarului public conform art. 95 alin. (2) din legea 188/1999 cip3118 cip3118 Salut, Doresc sa cer autosuspendarea mea in lumina prev. art. 95 alin. 2 si alin 2^1 din Legea 188. Cateva lamuriri imi sunt necesare a le elucida privitoare ... (vezi toată discuția)
Suspendarea - interes personal legitim ally.emilly ally.emilly Potrivit art.95 alin (2) din Legea 188/1999 republicata "raportul de serviciu se poate suspenda la cererea motivată a funcţionarului public, pentru un ... (vezi toată discuția)