avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 114 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Copie certificata conform cu originalul
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Copie certificata conform cu originalul

In cazul mentiunii de pe actul depus in copie certificata conform cu originalul, mentiunea se insereaza cu litere de tipar sau nu are relevanta acest aspect? De asemenea, semnatura trebuie sa contina numele intreg a celui care il semneaza?
Cel mai recent răspuns: eduuard , utilizator 11:13, 7 Iulie 2016
Nu are importanta daca se insereaza cu litere de tipar sau nu,se trec in clar numele si prenumele si se semneaza cu semnatura obisnuita.
Initial am crezut ca doar se semneaza. Deci se trece si numele si semnatura?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Initiala tatalui vasea_13 vasea_13 Am intalnit atatea situatii incat nu mai stiu cum sa procedez. In cazul in care tatal are 2 prenume, se trec ambele initiale sau doar prima? Daca in ... (vezi toată discuția)
Conform cu originalul adi_2010 adi_2010 Ce se intampla daca mentionezi pe o copie a unui act \"conform cu originalul\" fara a fi avut vreodata in mana si fara sa fi vazut vreodata originalul acelui ... (vezi toată discuția)
Data ramanerii definitive a sentintei divort pronuntat in ialia elena66 elena66 Intrucat voi fii persoana imputernicita cu Procura speciala si in continutul procurei figureaza elemente care trebuie completate corect ( pentrui inscrierea ... (vezi toată discuția)