avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... carte de identitate expirata
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

carte de identitate expirata

buna ziua,
sotul meu se afla in italia la munca si in luna mai i-a expirat cartea de identitate. inca nu poate veni in tara, dar peste o saptamana merg la el. intrebarea mea este, ce anume si daca putem face ceva acolo, astfel incat, cand ma reintorc in romania, sa-i pot face eu aici cartea de identitate, deoarece e mai ieftin. nu am procura de la el in tara, dar ma gandesc ca poate putem sa facem una acolo pe care s-o folosesc in romania.
multumesc!
Cel mai recent răspuns: e i , utilizator 07:34, 13 Iulie 2016
Citiți aici:[ link extern ]
pentru ca dvs. sa-i puteti depune actele pentru cartea de identitate va trebui sa mergeti /ori doar sotul dvs. sa mearga la ambasada unde sa va imputerniceasca printr-o procura speciala sa-i solicitati cartea de la serv. de evidenta din Romania. Tot la ambasada o sa predati si pozele spre stampilare.Sotul va da cartea de identitate, cartea de alegator, certif. de nastere si cel de casatorie, daca aveti si copilasi cu varsta pana in 14 ani va trebuie si certif. de nastere ale acestora, actul de proprietate si bineinteles procura de la ambasada si pozele. Taxa de 7 lei o achitati in tara.
Ultima modificare: Luni, 11 Iulie 2016
Justitiarul711, utilizator
Multumesc pentru raspuns.
O zi frumoasa sa aveti!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte de identitate andrei-mihaela andrei-mihaela 1 - Fata mea locuieste in Italia cu forme legale,dar are pasaportul expirat,buletinul romanesc nu-l mai are,e casatorita cu un cetatean roman (casatorie ... (vezi toată discuția)
Buletinul expira curand, refacere din strainatate gaberela gaberela Buna ziua, Va rog sa ma indrumati in situatia cu care ma confrunt: cineva din familia mea lucreaza in strainatate, iar in curad ii va expira CI; si-a luat ... (vezi toată discuția)
Buna ziua!!!-recunoastere casatorie in romania codruta10 codruta10 Am si eu nevoie de niste informatii. Tocmai m-am casatorit cu un cetatean german pe teritoriul germaniei, ce acte imi trebuie sa imi recunoasca casatoria si in ... (vezi toată discuția)