buna ziua,
sotul meu se afla in italia la munca si in luna mai i-a expirat cartea de identitate. inca nu poate veni in tara, dar peste o saptamana merg la el. intrebarea mea este, ce anume si daca putem face ceva acolo, astfel incat, cand ma reintorc in romania, sa-i pot face eu aici cartea de identitate, deoarece e mai ieftin. nu am procura de la el in tara, dar ma gandesc ca poate putem sa facem una acolo pe care s-o folosesc in romania.
multumesc!
pentru ca dvs. sa-i puteti depune actele pentru cartea de identitate va trebui sa mergeti /ori doar sotul dvs. sa mearga la ambasada unde sa va imputerniceasca printr-o procura speciala sa-i solicitati cartea de la serv. de evidenta din Romania. Tot la ambasada o sa predati si pozele spre stampilare.Sotul va da cartea de identitate, cartea de alegator, certif. de nastere si cel de casatorie, daca aveti si copilasi cu varsta pana in 14 ani va trebuie si certif. de nastere ale acestora, actul de proprietate si bineinteles procura de la ambasada si pozele. Taxa de 7 lei o achitati in tara.