avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... dreptul la concediu fara plata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

dreptul la concediu fara plata

Buna ziua. Incepand din 01.09. 2008 sunt angajata in invatamant, ca institutor , titular, dar nu am activat, deoarece beneficiez de CIC. De curand s-a ivit o oportunitate de serviciu in Spania, pentru sotul meu. As putea sa beneficiez de concediu fara plata? Pe ce perioada? Mentionez, ca baietelul meu implineste 2 ani pe data de 07. 01. 2010.
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ely_f , utilizator 20:10, 18 August 2009
Puteti beneficia de concediu fara plata pe o perioada de un an de zile . Potrivit CCMN, art. 62 alin.1, in afara concediului legal platit pentru îngrijirea copiilor în varsta de pana la doi ani, salariata mama poate beneficia de înca un an concediu fara plata.
Multumesc din suflet.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie... prelungita pentru cresterea copilului lacri88 lacri88 am o intrebare daca se poate baietelul meu implineste 2 anisori in aprilie anul acesta si nu am cu cine sa-l las acasa ,ca eu sa pot incepe ... (vezi toată discuția)
Intoarcerea la munca din cic inainte de 2 ani petree petree Sunt in perioada de crestere si ingrijire copil pana la 2 ani. Aceasta perioada expira pe 25 octombrie 2009 cand pustiul implineste 2 ani. Am vrut sa ma ... (vezi toată discuția)
Ccic pana la 3 ani florentza florentza Buna ziua! As dori sa ma ajutati in urmatoarea problema: exista o reglementare privind acordarea ccic pana la 3 ani, fara ca respectivul copil sa aiba ... (vezi toată discuția)