avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... JURISDICTIA MUNCII
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

JURISDICTIA MUNCII

Buna ziua,
As dori sa stiu daca sanctiunea disciplinara respectiv avertismentul scris conf. L53/2003 art 248 (1) a), se poate aplica in caz de incompetenta profesionala.
Eu cred ca se refera la disciplina muncii.
Se poate aduce in discutie incompetenta profesionala a salariatului, daca el este economist a lucrat si lucreaza in domemeniul resurselor umane e trecut in Revisal la cod Cor 242314 dar acum i se imputa ca nu stie contabilitate si se doreste sanctionarea sa pt. incompetenta.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:27, 8 Iulie 2016
Nu cred ca pentru asa ceva se poate dispune o sanctiune disciplinara, chiar daca vorbim despre avertisment.
Ultima modificare: Vineri, 8 Iulie 2016
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model avertisment scris cirsteaioana cirsteaioana buna ziua, Va rog ajutati-ma cu un model de avertisment scris cf. noului cod al muncii. Multumesc. (vezi toată discuția)
Avertisment angajat maria3000 maria3000 Buna ziua, Am o angajata care a lipsit 3 zile de la serviciu dar si-a trimis in loc sotul care nu este angajatul nostru. La prima zi lipsa, am fost anuntata ... (vezi toată discuția)
Avertisment scris bibipopescu bibipopescu Buna ziua!Este adevarat ca pentru avertisment scris nu mai trebuie cercetare disciplinara? Multumesc (vezi toată discuția)