avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării Francul elvetian
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

Francul elvetian

Buna ziua!
Am un credit ipotecar in franci la banca Credite Europe Bank si as vrea sa stiu daca exista o mica posibilitate de a reveni macar la un curs mai mic al francului ... am plecat de la rata de 800 de lei si am ajuns la una de 2000 lei :(
Credeti ca se va solutiona cumva aceasta problema?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters95306 , utilizator 22:40, 30 Iulie 2016
Da, există posibilitatea de a vi se reduce ratele, pe de o parte prin înghețarea/stabilizarea cursului la nivelul inițial (de aprox. 2 LEI / 1 CHF) și pe de altă parte prin eliminarea comisioanelor abuzive din contract (comision de administrare, etc.). De asemenea, e posibil ca banca să vă fi majorat abuziv și dobânda curentă iar dacă e așa, trebuie să se revină la dobânda corectă... Toate astea se pot oține deocamdată doar prin proces, în instanță. Oricum, trebuie văzut contractul pentru a știi exact ce se poate face. Contactați-mă dacă doriți mai multe detalii. Am și eu credit în CHF.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit ipotecar Ale1980 Ale1980 Buna ziua, Ne confruntam cu urmatoarea problema. Inca de la inceput va scriu ca noi am fost neatenti si am crezut in banca \\"X\\" si in functionari. In ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar in franci elvetieni alissab alissab Buna ziua ! In iunie 2007 am luat un credit ipotecar in franci elvetieni pe 35 ani,ipotecand apartamentul pe care l-am cumparat.Am luat 65450 CHF, avand ... (vezi toată discuția)
Credit la banca in franci elvetieni romulusc romulusc sunt in imposibilitate de plata din cauza diferentei intre cursul curent si cel din momentul contractarii imprumutului. Ce este de facut? (vezi toată discuția)